Veritas letselschadejuristen

veritas letselschadejuristen

Letselschadejuristen van Veritas

  • Veritas letselschadejuristen hebben aantoonbaar de meeste kennis in huis wat betreft de werkwijze van verzekeraars. Hierdoor zijn wij in staat om op juiste manier te reageren en op te komen voor uw belangen.
  • Bij letselschade bieden Veritas letselschadejuristen geheel gratis juridische hulp. De wederpartij betaalt ons zodra de aansprakelijkheid is erkend!
  • Veritas letselschadejuristen hebben een zeer hoog slagingspercentage van ruim 90%! De klanttevredenheid is dan ook evenredig hoog.
  • Veritas letselschadejuristen bieden een totaalpakket aan: behalve uw letselschade regelen wij ook de eerste schade aan uw voertuig. Deze eerstelijns juridische hulp is uniek in Nederland!
  • De onkosten van Veritas letselschadejuristen zijn vaak veel lager dan advocaat kosten. Hierdoor vindt een verzekeraar het vaak prettiger om met ons samen te werken dan met een duur advocaten kantoor.
  • Iedereen zegt een persoonlijk betrokken werkwijze te hebben, maar bij ons voelt u deze meteen.
  • Veritas letselschadejuristen zijn partijdig en behartigen alleen uw belangen. Daarom hebben wij de beste medische en financiële deskundigen die uw zaak op heldere wijze voor de verzekeraar duidelijk maakt.

Waarom een jurist in plaats van een advocaat?

uurtarieven advocaten zijn hoger dan tarieven letselschadejuristen

Het gemiddelde uurtarief van een advocaat is ongeveer 250 euro.

Veritas letselschade juristen rekent de verzekeraar ongeveer de helft.

 

 

Meer dan 30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in aansprakelijkheid stelling bij verkeersongevallen heeft Veritas een prominente positie in Nederland. De aansprakelijkheid is het eerste en het belangrijkste wat moet gebeuren. Als de tegenpartij de aansprakelijkheid niet erkent, heeft het geen zin om over schade te praten. Verzekeraars willen regelmatig de hoogte van de schade kunnen inschatten. Bij hoge schades wordt de aansprakelijkheid minder vlug erkend. Daarom kunt u het beste terughoudend reageren op vragen van de tegenpartij. Wij begeleiden u hierin!

Commitment & Persoonlijke benadering

Veritas letselschadejuristen zijn onderscheidend. “Commitment en persoonlijke benadering” staan bij ons zeer hoog in het vaandel en zijn niet weg te denken bij onze manier van werken. Neem gratis en geheel vrijblijvend eens contact met ons op om te kijken waar wij u van dienst mee mogen zijn! Bel ons op telefoonnummer 045-5421440 of vul het formulier op onze website in.

Service

Wanneer u niet in staat bent om ons op ons kantoor te bezoeken, komen wij naar u toe. Ook bij de gesprekken met de experts van de verzekeraar zijn wij er altijd bij. Ook na afhandeling van de schade kunnen wij u van dienst zijn. Want er is ook nog een leven na het ongeval! Als u bijvoorbeeld opeens een grote som geld tot uw beschikking hebt.

Bel ons op 045-5421440
of plaats een terugbelverzoek: