Veritas letselschade Heerlen:
“meer dan 25 jaar samen op weg naar de beste schadevergoeding!”

veritas letselschade juristen

Veritas Letselschade Heerlen kantoor in Heerlen Parkstad voor regio Zuid Nederland, Limburg en Noord Brabant.

Veritas letselschade Heerlen biedt gratis juridisch advies

Vanaf het intake gesprek behandelt Veritas letselschade Heerlen uw hele letselschadezaak helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat wij al uw onkosten verhalen op de tegenpartij. Ook vragen wij al in een vroeg stadium een financieel voorschot aan de verzekeraar.

Belangrijk advies

Veritas letselschade Heerlen adviseert u altijd, zo snel als mogelijk, een arts te bezoeken. Het liefste binnen twee dagen. Ook bij kleine ongevallen. De causaliteit kan dan eenvoudiger worden aangetoond. Ook adviseren wij u om zoveel mogelijk in een vroeg stadium op te schrijven. Belangrijke informatie is dan makkelijk terug te halen.

Veritas letselschade Heerlen totaal pakket

Behalve uw letselschade regelen wij ook uw eerste schade aan uw voertuig. Verzekeraars weigeren steeds vaker de totale schade aan uw voertuig te vergoeden. Dit kan verschillende redenen hebben, maar u zit hier niet op te wachten. U bent bovendien misschien helemaal niet in staat om hier tegen in te gaan. Zelfs als u geen medisch letsel heeft kunt u van onze gratis hulp gebruik maken. Veritas heeft hierdoor een unieke plek in het aanbod van advocaten en juristen in Nederland. Eén telefoontje na uw ongeval is genoeg.

Gratis rechtshulp als slachtoffer

Een verkeersongeval kan grote gevolgen hebben voor u. Bijvoorbeeld licht of zwaar lichamelijk letsel, psychische problemen en financiële malaise. Veritas letselschade juristen bieden gratis rechtshulp aan. Gratis rechtshulp is altijd als u slachtoffer bent van een ongeval en de wederpartij de schade erkent. Als de tegenpartij onbekend is schrijven wij het waarborgfonds aan. Ook als de tegenpartij onverzekerd is schrijven wij het waarborgfonds aan. Een letselschade jurist van Veritas letselschade Heerlen helpt u altijd verder!

Enkele recensies:


Beste Kim,

Donderdagochtend stond het nog niet erop maar inderdaad in de middag was het bedrag te zien op mijn rekening.
Uiteraard wil ik jou, John en eventuele andere die hebben geholpen bedanken voor de tijd en moeite die jullie hier ingestoken hebben.
Dit bedrag zal mijn leven veranderen, ik ben reeds al naar een hypotheek adviseur geweest en zal nu eindelijk echt actief kunnen gaan zoeken naar een huisje.
Uiteraard hoop ik dat ik nooit meer een ongeval meemaak, maar mocht het ooit gebeuren dan weet ik waar ik moet zijn voor advies en hulp
Eveneens zal ik andere mensen die hulp kunnen gebruiken op dit vlak doorsturen naar jullie.
Nogmaals heeeel erg bedankt!

Groetjes,
Danny


Geachte mev. Kim,

Ten eerste ik wil u laten weten hoe gelukkig ik ben om u als mijn belangbehartiger te hebben , mijn intuitie om u als mijn vertegenwordiger te zijn was de beste beslissing die ik in heel veel tjid heb genomen. ik heb al 2 zogenaamd advocaten gehad en u bent wat me betreft een echte advocaat en u mag best wel trots op zijn.
PS
Ik zal u mailen zodra ik het geld heb ontvangen, nogmaals dank u wel voor alles.

met vriendelijke groet
Robin

Bel ons op 045-5421440
of plaats een terugbelverzoek: