U zoekt een pro deo advocaat

letselschade advocaat Limburg

U zoekt een pro deo advocaat of een pro deo jurist

Een pro deo advocaat verricht zijn werkzaamheden op basis van een toevoeging. Dit betekent dat een deel van de kosten voor rechtsbijstand worden vergoed. Afhankelijk van het inkomen en vermogen kan bepaald worden dat u alle kosten vergoed krijgt. Of slechts een klein deel of helemaal niks… Dit wordt geregeld door de raad voor rechtsbijstand.

Pro deo letselschade verkeersongeval

Bij letselschade wordt de schade verhaald op de tegenpartij. Daarom is het bij letselschade door een verkeersongeval niet nodig om een toevoeging aan te vragen want Veritas letselschade regelt dit voor u. Een pro deo advocaat zoeken voor uw letselschade zaak is dus vaak overbodig. Alleen als de aansprakelijkheid niet wordt erkend kan het zin hebben om onder bepaalde voorwaarden een pro deo of betaalde advocaat of jurist aan te stellen. Lees op onze website waarom Veritas letselschade de beste keuze is!

Kosten Veritas juristen voor andere juridische vraagstukken en problemen

Voor al uw andere juridische vraagstukken en problemen. De gemiddelde advocaat kosten zijn ongeveer € 250,00 per uur. Daar staat tegenover dat Veritas juristen voor een (veel) lager bedrag kunnen en mogen werken: bel ons daarom gratis en vrijblijvend voor de mogelijkheden!  telefoon: 045- 5421440

Geen toevoeging

Wanneer uw inkomen of uw vermogen hoger is dan een bepaald bedrag komt u niet in aanmerking voor een toevoeging. Indien dit het geval is, is het zeer raadzaam om contact met ons op te nemen omtrent de mogelijkheden. Ons werkgebied is momenteel geheel Zuid-Nederland inclusief de provincies Limburg, Noord Brabant, Zeeland, Utrecht en Gelderland.