Letselschade advocaat Kerkrade

letselschade advocaat specialist kerkrade

Letsel advocaat Kerkrade of letselschade advocaat Kerkrade

U kunt zich op verschillende manieren bij laten staan door een letselschade specialist in Kerkrade:

  • Ten eerste kunt u zich laten bijstaan door een letselschade advocaat aangewezen door uw verzekering. Dit is wel de makkelijkste manier, maar er is een kans dat u niet gaat krijgen waar u wel recht op hebt. Een gewone letsel advocaat heeft niet de expertise van Veritas letselschade. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met schade zaken in het verkeer.
  • Ten tweede kunt u zich laten bijstaan door een zelfgekozen, vaak dure,  letselschade advocaat Kerkrade. Let op: niet iedere letselschade advocaat werkt geheel kosteloos: sommige advocaten sturen u ook de rekeningen door welke niet door de verzekeraar vergoed zijn. Als dit u is gebeurd zou u aan de advocaat moeten vragen waarom hij niet helemaal betaald is door de tegenpartij?!
  • Ten derde kunt u kiezen voor Veritas letselschade.

Waarom kiezen voor Veritas letselschade juristen Kerkrade

  • Veritas letselschade Kerkrade heeft de meeste kennis in huis wat betreft de werkwijze van verzekeraars. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in schade zaken. Hierdoor zijn wij in staat om op juiste manier te reageren en uw belangen te waarborgen.
  • Wij bieden geheel gratis juridische hulp. Wij verhalen alle onkosten op de tegenpartij. Het eerste gesprek is natuurlijk ook kosteloos. Mocht de aansprakelijkheid toch niet of moeilijk aantoonbaar te zijn,  dan kunnen wij u misschien toch een aantrekkelijk voorstel doen. Bel ons op telefoonnummer 045-5421440.
  • Veritas letselschade Kerkrade heeft een zeer hoog slagingspercentage van ruim 90%!
  • Wij bieden een totaalpakket aan: behalve uw letselschade regelen wij ook de eerste schade aan uw voertuig. Deze gratis hulp is uniek in heel Nederland!
  • De kosten van Veritas letselschade Kerkrade zijn veel lager dan de gemiddelde letselschade advocaat kosten. Hierdoor vindt een verzekeraar het vaak veel prettiger om met ons samen te werken dan met een dure letselschade advocaat Kerkrade.
  • Iedereen pretendeert een persoonlijk betrokken werkwijze, maar bij ons voelt u deze meteen.
  • Wij zijn partijdig en behartigen alleen uw belangen. Daarom hebben wij de beste medische en financiële experts die uw zaak op heldere wijze voor de verzekeraar duidelijk maakt.

Aantal verkeersongevallen in Kerkrade

Kerkrade telt ongeveer 90.000 inwoners en is in grootte de vierde van Limburg. (bron wikipedia)
In 2015 hebben in de gemeente Kerkrade 344 geregistreerde verkeersongevallen plaatsgevonden. Dit zijn ongevallen waar politie of brandweer of ambulance bij is geweest. Het werkelijke aantal verkeersongevallen in Kerkrade ligt dus veel hoger.