Letselschade advocaat Heerlen

letselschade advocaat heerlen

Letsel advocaat Heerlen of letselschade advocaat Heerlen

U kunt zich op verschillende manieren bij laten staan door een letselschade specialist in Heerlen:

  • Ten eerste kunt u zich laten bijstaan door een letselschade advocaat aangewezen door uw verkeersrechtsbijstandverzekering. Dit is wel de makkelijkste manier, maar de kans bestaat dat u niet gaat krijgen waar u recht op hebt. Een gewone letsel advocaat heeft namelijk niet de expertise van Veritas letselschade Heerlen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met schade zaken.
  • Ten tweede kunt u zich laten bijstaan door een zelfgekozen, vaak dure,  letselschade advocaat in Heerlen. Let wel op: niet iedere letsel advocaat werkt geheel kosteloos: sommige advocaten sturen u ook de rekeningen door welke niet door de verzekeraar vergoed zijn. Als dit u is gebeurd zou u aan de advocaat moeten vragen waarom hij niet helemaal betaald is door de tegenpartij?!
  • Ten derde kunt u kiezen voor Veritas letselschade juristen Heerlen.

Waarom kiezen voor Veritas Letselschade juristen Heerlen

Veritas letselschade Heerlen heeft de meeste kennis in huis wat betreft de werkwijze van verzekeraars. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in schade zaken in het verkeer. Hierdoor zijn wij in staat om op juiste manier te reageren en uw belangen te waarborgen.

Wij bieden geheel gratis juridische hulp. Wij verhalen alle onkosten op de tegenpartij. Het intake gesprek is natuurlijk ook kosteloos. Mocht de aansprakelijkheid toch niet of moeilijk aantoonbaar te zijn,  dan kunnen wij u misschien toch een aantrekkelijk voorstel doen. Bel ons op telefoonnummer 045-5421440.

Veritas letselschade Heerlen heeft een zeer hoog slagingspercentage van ruim 90%. De tevredenheid van onze klanten is dan ook zeer hoog. Dit inspireert ons om verder te gaan met het helpen van meer slachtoffers van verkeersongevallen.

Wij bieden een totaalpakket aan: behalve uw letselschade regelen wij ook de eerste schade aan uw voertuig. Deze gratis hulp is uniek in heel Nederland!

De kosten van Veritas letselschade Heerlen zijn veel lager dan de gemiddelde letselschade advocaat kosten. Hierdoor vindt een verzekeraar het vaak veel prettiger om met ons samen te werken dan met een dure letselschade advocaat  Heerlen.

Wij zijn partijdig en behartigen alleen uw belangen. Daarom hebben wij de beste medische en financiële experts die uw zaak op heldere wijze voor de verzekeraar duidelijk maakt.

Aantal verkeersongevallen in Heerlen

Heerlen telt ongeveer 87.000 inwoners (bron wikipedia) In 2015 hebben in de gemeente 618 geregistreerde verkeersongevallen plaatsgevonden. Dit zijn ongevallen waar politie of brandweer of ambulance bij is geweest. Het echte aantal verkeersongevallen ligt dus veel hoger.