Veritas disciplines

Onze disciplines

Veritas letselschade is een. bijna als vanzelfsprekende, uitbreiding van ruim dertig jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog meer van dienst zijn! Behalve het regelen van directe schade aan voertuigen als assurantietussenpersoon behartigen wij sinds 2012 ook de belangen van slachtoffers van verkeersongevallen.

Succes

Niet zonder succes! Het is de enorm hoge klanttevredenheid welke ons inspireert onze diensten voort te zetten en uit te breiden. Het is de intensieve samenwerking met assurantietussenpersonen waardoor wij een degelijk, op vertrouwen gebaseerd, contact mogen opbouwen met de bestaande verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Ervaring deskundig in aansprakelijkheid

Bij elke aanrijding is er sprake van zogenaamde aansprakelijkheid. Wie is er schuld? Vandaar dat wij in de loop der tijd een enorme ervaring hebben opgebouwd met betrekking tot aansprakelijkheid! Daar kan geen enkel advocaat of advocatenkantoor tegen op.

Oplossingen voor ieder juridisch vraagstuk

Door de expertise, creativiteit, betrokkenheid, persoonlijke benadering en door onze samenwerking met hoog presterende advocaten in Nederland, België en Duitsland zorgen wij voor oplossingen voor nagenoeg ieder juridisch vraagstuk. Desgewenst staan zij u ook ‘s-avonds of in het weekend terzijde. Deze samenwerking is een direct gevolg van onze gunstige geografische ligging in Heerlen, Parkstad, Zuid-Limburg.

Veritas voor particulieren en ondernemers

Bij Veritas Juristen kunt u als particulier terecht voor juridische hulp of juridisch advies. Ook kunnen wij u doorlopend als onderneming juridisch bij staan. Dit gebeurt op juridische abonnementsbasis regeling met Veritas Juristen. Voor meer informatie over onze juridische bijstandsabonnementen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze specialismen zijn onder andere

-Letselschade
-Schadeverhaalshulp
-Non-conformiteit in levering van motorrijtuigen
-Verzekerings mediaton
-Hypotheken

Specialismen in samenwerkingsverband

-Huurrecht
-Arbeidsrecht
-Verbintenissenrecht
-Echtscheidingen
-Vermogensrecht
-Ondernemingsrecht
-Gezondheidsrecht
-Bestuursrecht
-Milieurecht
-Octrooi- en patentrecht
-Bouwrecht
-Sociaal Zekerheidsrecht
-Faillissementsrecht
-Auteursrecht
-Vervoersrecht
-Merkenrecht

Bel ons op 045-5421440
of plaats een terugbelverzoek: